TEKNAMOTOR, drobilec, sekalnik, mobilni drobilci, stacionarni drobilci, drobilci na disk, drobilci na boben
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
POGLEJ VSE NAPRAVE

Pravilnik o zasebnosti

Teknamotor Sp. z o.o. obvešča, da na svoji spletni strani uporablja »piškotke« in podobne tehnologije med drugim za namene oglaševanja in statistike. Z uporabo naše spletne strani brez sprememb nastavitev brskalnika se strinjate, da se bodo »piškotki« zapisovali v vašo končno napravo.

»Piškotki« so računalniške besedilne datoteke, ki se shranjujejo v končnih napravah uporabnikov (kot so računalniki, prenosniki) in so namenjene za uporabo spletne strani. »Piškotki« lahko prepoznajo končno napravo uporabnika in prikažejo spletno stran, ki je prilagojena njegovim osebnim preferencam.

»Piškotki« običajno vsebujejo naziv spletne strani, iz katere izvirajo, čas shranjevanja v končni napravi in enolično številko; ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov.

Več o »piškotkih« lahko preberete v Vikipediji.

Običajno spletni brskalniki (programje, namenjeno pregledovanju spletnih strani) imajo kot privzeto nastavljeno možnost nameščanja »piškotkov« v končno napravo. Nastavitve spletnega brskalnika lahko spremenite. Za upravljanje nastavitev zapisovanja »piškotkov« na svoji končni napravi s spodnjega seznama izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate, in sledite navodilom.

Če uporabljate drug spletni brskalnik, upoštevajte podatke o možnostih in načinu upravljanja »piškotkov« v njegovih nastavitvah. Omejitev uporabe »piškotkov« lahko vpliva na funkcionalnost spletne strani.

 

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
gor