Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
POGLEJ VSE NAPRAVE

ONUDBA: TRANSPORTERJI

Opis naprave

Podjetje Teknamotor ponuja kompletno ponudbo jermenskih in vibracijskih transporterjev za nakladanje in transportiranje lesnih sekancev.

Naši profesionalni projektanti lahko izdelajo celoten projekt opreme za mletje vključno s sistemom za transport, ki je prilagojen vrsti materiala in velikosti prostora, ki je na voljo.

Vibracijski transporter je najboljša rešitev za transportiranje kratkih obdelovancev različnih geometrijskih oblik, robov in velikosti. Transporter je sestavljen iz žleba, korita pritrjenega na uležajeno ogrodje preko vzmeti. Transporter je gnan preko el.motorja ekscentričnim vpetjem. Majhna poraba energije je pogojena z amplitudo resonance in načina dela transporterja. Glede na razmere postavitve je transporter  postavljen na okvir , ki je pritrjen v temelj na tleh. Prednost vibracijskega transporterja je enakomerna porazdelitev materiala po žlebu koritu transporterja, kar omogoča enakomerno doziranje materiala v drobilec in s tem podaljšuje njegovo življensko dobo. Enakomerno porazdeljen material po žlebu transporterja vključno z optimalnim podajanjem zagotavlja maksimalno produktivnost drobilca. Nakladalni transporterji so lahko dodatno opremljeni z detektorjem kovin.

Tehnični podatki

 

VPRAŠAJ

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
gor