Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
POGLEJ VSE NAPRAVE

ONUDBA: TRANSPORTERJI

Opis naprave

Podjetje Teknamotor ponuja kompletno ponudbo jermenskih in vibracijskih transporterjev za nakladanje in transportiranje lesnih sekancev.

Naši profesionalni projektanti lahko izdelajo celoten projekt opreme za mletje vključno s sistemom za transport, ki je prilagojen vrsti materiala in velikosti prostora, ki je na voljo.

 

Tehnični podatki

Rotacijski transporter z maksimalno dolžino 8 metrov so namenjeni za transport lesnih sekancev pod naklom 40°. Transporter je sestavljen iz stožčastega obiralca,s katerim transportiramo material na željeno višino. Uporaba tega transporterja z prečnimi lopaticami enakomerno razporejenimi v razmikih po 500 mm omogoča nakladanje v zaboj s stranicami višine 4 m (maksimalna višina praznjenja 4,5 m). Jermeni opremljeni z lopaticami se premikajo s hitrostjo 50 m/min , stranske stranice preprečujejo padanje materiala s transporterja.

Konstrukcija rotirajočega transporterja je gnana z el.motorjem preko reduktorja ki omogoča premikanje transporteja med obratovanjem, kar omogoča enakomerno polnjenje zaboja (kontajnerja) po celotni dolžini.

VPRAŠAJ

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
gor